• Contact opnemen

  Bel voor meer informatie,
  of om een taxi te bestellen,
  met 0493 314000 (Deurne)
  of 0493 691602 (Asten).
  Klik hier om een e-mail te sturen.

  Contact

 • IJsberenactie

  Ijsberenactie voor het eerst vanuit twee verschillende locaties

  239Op zaterdag 15 en 22 januari 2011 hebben we voor de speeltuin “De Speuldries” weer een ijsberenactie gehouden, kinderen gingen hierbij als ijsberen verkleed en onder begeleiding, geld inzamelen voor het onderhoud, en om de gratis toegankelijkheid van de speeltuin te kunnen handhaven. Er werd op twee zaterdagen vanuit verschillende locaties gestart, de eerste vanuit het Hofke van Marijke in de Sint Jozef parochie en dit jaar voor het eerst werd de tweede zaterdag gestart vanuit de voormalige Heilige Geestkerk gelegen aan het willibrordus plantsoen te Deurne. Er waren vele kinderen aanwezig en volop gezelligheid onder hen en hun begeleiders. Ook was er voor de inwendige mens gezorgd door o.a. een lekker broodje met warme knakworst en tussen de middag waren er heerlijke frietjes voor diegene die een hele dag mee op pad gingen. Bovendien lag er ook nog een leuke attentie klaar voor ieder kind. Er werd een totaalbedrag ingezameld van € 4210,10. Onze dank gaat hierbij uit naar alle kinderen, ouders en vrijwilligers die hieraan meegewerkt hebben. Mocht u de ijsbeertjes hebben gemist en draagt u de speeltuin een warm hart toe dan kunt u alsnog een donatie doen en deze over te maken op bankrekeningnummer 1708.13.819.

  Mocht u de speeltuin willen sponsoren dan kunt u ter informatie contact opnemen met Dhr. Rob van Engelen telefoonnummer 0493-320402. Deze traditionele manier van geld inzamelen, die al meer dan 50 jaar bestaat willen we graag zo voortzetten, en ook het volgende jaar weer met hetzelfde enthousiasme te mogen volbrengen.

  Ook was er dit jaar een wedstrijd aan verbonden en mag de school die meer dan 40 ijsbeertjes leverde gratis een dag spelen in de speeltuin, dit is gewonnen door basisschool d’n Bogerd en door de basisschool Tijl Uilenspiegel, beide scholen willen wij graag feliciteren en veel plezier toewensen in de speeltuin.

  Hopelijk mogen we volgend jaar ook uw school feliciteren!

 • Voorzieningen

  * Volledig voorzien van afrastering
  * Meest recente veiligheidseisen
  * Toiletten
  * Babyroom en invalidentoilet
  * Altijd toezicht aanwezig
  * Uitstekend voor picknick
  * Overdekte terras bij slecht weer

 • Adres

  Rembrandt Van Rijnstraat 5
  5753 BE Deurne
  Telefoon: 0493 320171
  despeuldries@hotmail.com
  www.speeltuindespeuldries.nl